OVER DRINXX

DRINXX SLIJTERIJ EN WIJNHANDEL

Drinxx slijterij-wijnhandel is een zelfstandige en onafhankelijk bedrijf en in 1989 opgericht. Drinxx verkoopt wijnen, gedistilleerd, bieren, frisdranken en hieraan gelieerde producten. De representatieve locaties zijn gevestigd in Noordwijk (200 m2), Den Haag (175 m2) en Voorhout 145 m2). Deze slijterij-wijnhandels worden beleverd door Drinxx Groothandel BV en deze drankenhandel levert o.a. ook aan café's, restaurants, hotels, sportverenigingen, strandpaviljoens.

Drinxx onderscheidt zich door zeer vakbekwame + servicegerichte medewerkers en met een zeer uitgebreid kwalitatief assortiment. Er is veel aandacht voor whisky, rum, gin en wijnen. Door het diepe en brede assortiment geven sommige klanten aan "dat het wel een snoepwinkel lijkt". En indien we een drank niet op voorraad hebben, kunnen wij door onze inkoop het artikel direct voor u bestellen. Door ons excellente service en goede adviezen kunnen wij u goed van dienst zijn. Drinxx is een betrouwbare, vakkundige en klantgerichte slijterij-wijnhandel.

Drinxx is er voor de consument!

DRINXX GROOTHANDEL

Groothandel is een zelfstandige en onafhankelijke drankenhandel, opgericht in 1989. Drinxx levert al 31 jaar met haar fijnmazige distributie specifiek aan café's, restaurants, hotels, sportverenigingen, strandpaviljoens en clubs in het gebied vanaf regio Bollenstreek-snelweg A1-'t Gooi-Midden Nederland-snelweg A12-Den Haag.

Drinxx is voor de horecaondernemer een betrouwbare en transparante partner. Afspraak is afspraak! Alle klantvriendelijke medewerkers hebben een no-nonsense mentaliteit en met haar excellente serviceverlening is Drinxx zeer klantgericht. Drinxx koopt alle producten rechtstreeks scherp in bij fabrikanten en importeert een aantal wijnen en champagne. Door de korte communicatielijnen is het contact zeer persoonlijk en altijd oplossingsgericht.

Het draait bij Drinxx om haar horecarelatie!